Home » Tag Archives: регионално натпреварување

Tag Archives: регионално натпреварување

Шест причини зошто да се пријавите на BalCannes

Уште малку време преостана до почетокот на седмото издание на BalCannes, регионалното натпреварување на најдобри агенции, поточно уште три недели. Пријавите траат до петок, 7 септември, а доколку сеуште се сомневате дали да се пријавите или не, прочитајте ги шестте причини зошто треба да го направите тоа: Претставете се пред ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365