Home » Tag Archives: рехау ракомет

Tag Archives: рехау ракомет

РЕХАУ Македонија промовиран во нов партнер на машката ракометна репрезентација

Спортскиот маркетинг не е област со која можеме којзнае колку да се пофалиме како индустрија, но се чини работите пополека се менуваат на позитивно. Оттаму, навистина одлична вест е кога домашни успешни компании се појавуват во ваква улога и со својот допринос влијаат во континуираниот развој на нашите национални спортови.  ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365