Tag: ротари клуб

Заедничка акција и користење на регионалните искуства за прилагодување на националната економија пред влезот во ЕУ

Заеднички ангажман на администрацијата, реалниот сектор и експертската јавност во процесот на пристапување кон ЕУ ќе обезбеди солидно прилагодување на ...