Tag: саботажа

Адвертајзинг агенцијата на Volkswagen ќе истражува за саботажа во врска со објавената расистичка реклама

Адвертајзинг агенцијата Voltage, специјализирана подружница на DDB (дел од групацијата Omnicom) задолжена исклучиво за адвертајзингот на германскиот автомобилски бренд Volkswagen, ...