Tag: Саем на книгата

„Сликовницата на Халки“ добитник на признанието за поттикнување на општествена одговорност на МАИ

„Сликовницата на Халки“ е добитник на признанието за поттикнување на општествена одговорност, што го доделува Македонската асоцијација на издавачи (МАИ). ...