Tag: самит

Заврши Самитот Македонија 2025 – градење на партнерства и соработка во насока на градење на просперитетни економии

Трансформација на компаниите во дигиталната ера, управување со перформансите и повторен развој, градење на флексибилни бизниси, вештачка интелигенција, моќта на ...

Започнува Самитот на Македонија 2025 – Во фокусот потенцијалите за општествена трансформација, дигитализација и стратешко лидерство

Создавање на просперитетни економии, преку поголема употреба на дигиталните алатки и стратешко лидерство е главна тема на годинешното дводневно издание ...

Самит на Македонија 2025 – просперитетни економии преку општествена трансформација, дигитализација и стратешко лидерство

Дигитална трансформација, зајакнување на претприемничките капацитети, иновации во функција на поголема конкурентност, холистички пристап преку примена на ESG (environment, society, ...

????????????????????????????????????

Самит Македонија 2025: Економски развој преку поголема примена на нови технологии, иновации и целосна дигитална трансформација на општествата

Забрзаниот развој преку употребата на нови технологии, вештачка интелигенција и иновации станува геополитичко и стратешко прашање во 21-от век, кое ...

Page 1 of 3 1 2 3