Tag: Светски ден за борба против ракот

„Заедно можеме да направиме промени“- кампања на здружението „Борка“ по повод Светскиот ден за борба против ракот

По повод светскиот ден за борба против ракот, Здружението „Борка“ започна кампања под мотото „Заедно можеме да направиме промени“. Здружението ...