Tag: семиотика

Кои емотикони Ве прават најдопадливи? – Објавен новиот извештај за употребата на емотикони од Adobe

Софтверската компанија Adobe го објави новиот извештај за американски трендови во употребата на емотикони. За изготвување на овогодинешниот извештај, компанијата ...