Tag: серии

Слаѓана Вујошевиќ во „Што го врти светот?“: Дел од турските серии се приспособуваат на желбите на публиката

Во последната епизода од „Што го врти светот?“, Јована разговараше со актерката Слаѓана Вујошевиќ Актерката Слаѓана Вујошевиќ завршила мастер и ...

Page 1 of 2 1 2