Tag: Симон Трпчевски

Посетителите на „Sound. Time. Vision“ на Манаки Офф имаа ексклузивна можност да го преслушаат „МАКЕДОНИСИМО“ на Симон Трпчески пред официјалната македонска претпремиера

На аудио поставката Sound. Time. Vision на „Теохаров аудио“, „Божиновски часовници и накит“ и „Каре“ посетителите имаа ексклузивна можност да ...