Tag: Сказните на Биби

„Сказните на Биби“ ќе се емитуваат на најгледаните телевизиски канали во Хрватска, Словенија и Босна и Херцеговина во соработка со „Талент Шоу“

Најголемиот регионален диструбутер на детски лиценци, хрватската компанија „Талент Шоу“, ги откупи правата за емитување на содржината од „Светот на Биби“ за ...