Tag: Сподели љубов

Првата дама, Елизабета Ѓоргиевска ја поддржа кампањата против говор на омраза „Блокирај ја омразата. Сподели љубов! “ која беше промовирана денес во Скопје

„Препознавањето на омразата во нашето општество е првиот чекор за борба против истата како и да нé освести дека дури ...