Tag: српска агенција

Српската агенција DRV го освои глобалниот клиент ESPRIT: „Креиравме реклами за Vogue и за познатиот Hudson Yards во Њујорк“

Светски познатиот моден бренд ESPRIT воспостави партнерство со српската агенција DRV, овозможувајќи ѝ активно да придонесе за неговото враќање на ...