Tag: ссм

Трендафилов: Со грижата за вработените и нивната благосостојба, САСА е пример кој треба да го следат и останатите компании од домашната индустрија

Претседателот на Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ), Слободан Трендафилов, придружуван од претседателот на гранскиот синдикат на индустријата, енергетиката и ...