Tag: стартап

Седум македонски стартапи успешно ја завршија регионалната акцелераторска програма на Сеавус Акцелераторот

Со онлајн „Демо ден“, кој помина во одлична и натпреварувачка атмосфера, Сеавус Акцелераторот ја заврши третата акцелератоторска програма – насловена ...

Ирски стартап за вештачка интелигенција го ангажираше поранешниот директор за развој на Кока Кола

Ирскиот стартап за развој на вештачката интелигенција во малопродажни цели, Intouch.com соопшти дека го ангажирале Франциско Креспо, поранешен постар потпретседател ...

Page 1 of 2 1 2