Home » Tag Archives: Стефан Ристовски

Tag Archives: Стефан Ристовски

Интервју со Стефан Ристевски – млад македонски научник и иноватор

Денеска разговараме со Г-дин Стефан Ристeвски, млад македонски научник и инвоатор чиј патент MechaCell, уникатен систем за локомоција, се патентираше во САД и Турција. М365: Кој е Стефан Ристевски, кажете ни нешто за Вас? Стефан: Роден сум во Прилеп 1989, каде и завршив основно образование, потоа своето образование го продолжив во Yahya ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365