Tag: Стив Лок

Глобални експерти кои ја комбинираат технологијата и креативноста ќе зборуваат на Денови на комуникации

Посетителите на фестивалот ќе слушнат светската пракса за примената на вештачката интелигенција во банкарскиот сектор, користењето на виртуелната реалност во ...