Tag: стил со став

“Стил со став” – за прв пат во Белград поставен билборд направен со сликарска техника

(РЕГИОН) - „McCann Белград” ја реализираше уникатната кампања на Самостојната занаетчиска работилница за изработка на вратоврски„Мaskot”, со семејна традиција на рачно изработување ...