Tag: стриминг платформа за уметност

United Group со нова стратешка инвестиција од 6,7 милиони фунти во Marquee TV, глобална стриминг уметничка платформа

United Group, водечка телекомуникациска и медиумска компанија во Југоисточна Европа, продолжува да инвестира и заедно со меѓународната медиумска компанија Viasat ...