Tag: стручно образование

Регионалниот фонд за предизвици додели 2,72 милиони евра за шест македонски проекти за унапредување на стручното образование

Шест најуспешни проекти од Македонија се предложени за финансирање во вториот повик на Регионалниот фонд за предизвици (РЦФ), со што ...