Tag: Сузан П. Пларк

„Агенда за американска сила“ – Заклучоци од годишното обраќање на претседателката на Американската стопанска комора

Во овогодинешното воведно обраќање за состојбата на американскиот бизнис, претседателката и извршната директорка на Стопанската комора на САД, Сузан П. ...