Tag: Супербренд Адриатик

Организацијата “Супербренд“ ги додели своите лауреати и за годинава

Организацијата "Супербренд Македонија", традиционално и оваа година ги прогласи новите “супербрендови“ за 2013-2014 година. Тоа се компаниите „Здравје Радово“, „Жито лукс“, „Адора ...