Home » Tag Archives: Супер Боул

Tag Archives: Супер Боул

Рекламата на Амазон за време на Супер Боул која ги одушеви гледачите

Оваа реклама измами насмевка на лицето на сите за време на Супер Боул натпреварот Амазон беше еден од огласувачите, чија што реклама за време на Супер Боул беше една од најинтересните, а е наречена “Alexa Loses Her Voice“ Во ова видео, кое изобилува со широк спектар на ѕвезди од малите ... Read More »

Топ 5 реклами на Супер Боул 2018

Магазинот Adweek издвои пет најдобри реклами кои се прикажани на овогодишниот Супер Боул. 5) NFL “Touchdown Celebrations to Come” Агенција: Grey New York 4) Tourism Australia “Dundee” Агенција: Droga5 3) Doritos/Mountain Dew “Doritos Blaze vs. Mtn Dew Ice” Агенција: Goodby Silverstein & Partners 2) Amazon “Alexa Lost Her Voice” Агенција: ... Read More »

Морган Фримен и Питер Динклиџ во „огнено-ледена реклама“

Двајца одлични актери пеат плејбек на песните на Миси Елиот и Баста Рајмс Претходно овој месец, PepsiCo објави дека Морган Фримен и Питер Динклиџ ќе се соочат во нова едноминутна реклама за Супер Боул, во која ќе ги претстават новите вкусови на Mountain Dew и Doritos. Но, тие не објаснија ... Read More »

Џеф Безос во реклама на Амазон за Супер Боул

Најбогатиот човек на светот во реклама на Амазон на за претстојниот Супер Боул Амазон и оваа година ќе биде дел од Супер Боулот со реклама од минута и половина која ќе биде прикажана во текот на последната четвртина на натпреварот, а технолошкиот гигант засега го објави само полуминутниот тизер за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365