Tag: театар

„BiH got Annie“: McCann Sarajevo учествуваше во поставувањето на култниот мјузикал за деца и возрасни Annie

(РЕГИОН) - McCann Sarajevo во изминатиот период со задоволство учествуваше во креирањето и реализацијата на проектот “Annie,” првиот босанско-херцеговински професионален ...