Tag: Телеком Србија

Телеком Србија втора година по ред најголема и најуспешна компанија за телекомуникации во регионот

Според рангирањето кое што го прави угледниот хрватски бизнис магазин „Медиа Дејли“, српската телекомуникациска компанија Телеком Србија, која во Македонија ...