Tag: тест за лојалност

Новинарите во Кина ќе мора да полагаат “тест за лојалност“ кон властите за да добијат или да ја обноват акредитацијата

Кинеските новинари наскоро ќе полагаат тест кој го оценува нивното разбирање на социјалистичките погледи на претседателот Си Џипинг за да ...