Tag: Техаров

Ексклузивна претпремиера на новиот албум на Крсте Роџевски овозможена од Теохаров аудио заедно со Божиновски фондација и Каре

Теохаров аудио заедно со Божиновски фондација и Каре креираа незаборавно музичко патување во рамките на OFF програмата на фестивалот „Браќа ...