Tag: торби

Се спојуваат модата и екологијата: ХалкЕко на Халкбанк претставува стилизирани еко торби и маици дизајнирани од Јована Филиповиќ

Општествено одговорниот проект „ХалкЕко“ на Халкбанк се проширува со ексклузивна колаборација за еко торби и маици дизајнирани од македонската дизајнерка ...