Tag: Трагет група

Генералниот директор на Таргет Груп, Огнен Огненоски меѓу 40-те највлијателни и најуспешни бизнис лидери во Југоисточна Европа

Во грандиозна атмосфера во Истанбул - Sait Halim Pasha Mansion се одржа гала вечера на која беа официјално промовирани 40-те најуспешни бизнис лидери ...