Tag: транспорт

Со подобра инфраструктура, помалку увезени стари возила, развој на свеста – до поефикасен транспорт

„Европски зелен договор: обезбедување ефикасен, безбеден и еколошки транспорт“ е насловот на дебатата инспирирана од тековната изложба „Розови тигри и ...