Tag: трајни вредности

Инспирација од минатото, визија за иднината – корпоративна мултимедијална изложба на Халкбанк од денес во Археолошкиот музеј

„Мариовска невеста", „Ангелот од Курбиново“ детали од килим, исламските орнаменти и накитот од минатите векови не се само историски остатоци, ...