Tag: трајни културни вредности

Преку проектот Трајни културни вредности на Халкбанк, културното наследство и традицијата продолжуваат да живеат во иднината

Изминатата недела во Археолошки музеј на Република Северна Македонија се одржа несекојдневно уметничко доживување во организација на Халкбанк АД Скопје, ...