Tag: трикови

Извор:http://dailytrojan.com/

Маркетинг агенциите и консултантите ”позајмуваат трикови” едни од други

Агенциите стануваат се повеќе консултативни, консултантите купуваат креативни агенции, а системските интегратори подлабоко навлегуваат во стратегиите на клиентите... "Секој зборува ...