Tag: три милиони евра

„Реплек АД“ отвори нов погон – инвестиција вредна три милиони евра во зголемување на производството и модернизација

„Реплек АД“ го зајакнува производството и своите позиции на пазарот. Денес свечено беше отворен новиот погон во компанијата, во чија ...