Tag: утмс

????????????????????????????????????

Иднината е сега – академската посета на еминентниот професор Луиз Мутињо на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје

Еминентниот професор, врвниот експерт од областа на маркетинг, туризам и економија, професор Луиз Мутињо за прв пат оствари академска посета ...