Tag: фармацевтска компанија рош

Фармацевтската компанија РОШ Македонија претставува нов лек за хематолошки малигнитети на Вториот Македонски конгрес за Хематологија

18 април е првиот ден од Вториот македонски конгрес за хематологија  во организација на Македонското здружение за хематологија, што се ...