Tag: Филип Чижбановски

Компаниите се повеќе отвораат онлајн продавници или одлучуваат да бидат дел од локална маркетплејс платформа

 Автор: Филип Чижбановски, заменик претседател на Асоцијација за е-трговија на Македонија Пандемијата со корона вирусот влијаеше кон промена на навиките ...