Tag: филмски проекти

EAVE Producers Workshop 2015: Сара Калдерон ги презентираше алатките за успешна маркетинг стратегија за филмските проекти.

Во склоп на EAVE Producers Workshop 2015 вчерашниот и денешниот ден беше посветен на темите: „Продуцентите и публиката‘‘ и „Класичен наспроти Алтернативен ...