Tag: филозоф

Џереми Булмор се пензионира на 93 години: Лансирана онлајн архива за „најголемиот филозоф на адвертајзингот“

Пријателите и колегите на познатиот адвертајзинг експерт Џереми Булмор претставија нова веб-страница на која слободно ќе бидат достапни неговите професионални ...