Tag: фирми

Еве кои компании се избрани за финансирање на првиот повик за инструментот ко-финансирани грантови за старт-ап, спин-оф трговски друштва и иновации

Вчера во Клубот на Пратеници со почеток во 13 часот, Фондот за иновации и технолошки развој одржа Презентација на проектите кои ...