Tag: ФИЈУК САЕМ

Марта Патлиџанковска – Уметница која се изразува преку ликовната уметност и различните методи на сликање, со изложба на ФИЈУК САЕМ

Со особена радост го најавуваме ФИЈУК Македонија во дворот на Библиотеката „Браќа Миладиновци“ во Скопје, во дневна варијанта од 14 ...