Tag: фолклор

Приказната вредна секоја буква освои награда на водечкиот меѓународен фестивал за огласување во Украина

Киевскиот меѓународен адвертајзинг фестивал (KIAF) е дел од најпознатата украинска платформа за лансирање креативни идеи и иновативни решенија Брендот Marodi ...