Home » Tag Archives: фотографии

Tag Archives: фотографии

Огромна Руб-голдбергова машина за создавање на фантастични фотографии

Во спотот, кој го направи агенцијата Grey New York, „совршените моменти“ се создадени на еден крајно компициран и интересен начин Компанијата Canon и нивната агенција Grey New York претставија нов спот кој ги промовира професионалните фотоапарти на оваа компанија, а во него очигледно вистински се потрудиле да создадат совршени моменти ... Read More »

Супер-кул Instagram мини кампања на Скопскиот гитарски фестивал

Скопскиот гитарски фестивал (Skopje Guitar Festival – SGF) е една супер иницијатива и топ настан кој ја поддржува македонската гитарска сцена. Фестивалот e составен од два дела – концертна платформа која нуди простор за креативно изразување на артистите од класичната, блуз, џез и рок сцената и едукативен дел со инспиративни музички ... Read More »

KFC ја лансираше “Корпата на спомени”

KFC одлучи да ја прослави својата 60-годишнина од присуството во Канада на многу специјален начин, вреднувајќи секој еден спомен низ сите овие години. Како што велат од KFC Canada, “некои од најдобрите спомени се направени околу KFC паковката”, па затоа ја создадовме “Корпата на спомени” за да ги охрабриме потрошувачите да создадат ... Read More »

NEM 2015 низ фотографии

Изминатата недела во Дубровник, Хрватска, се оддржа третото издание на најголемата регионална медиска конференција – NEM (New Europe Market) во организација на компанијата Mediavision. Преубавиот хотел “Дубровник Палас“ беше домаќин на европскиот крем на медиуми, продуцентски куќи, content креатори, сателитски и кабелски оператори, on-demand сервиси, истражувачки агенции и content-маркетинг експерти. Маркетинг365 беше таму :) ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365