Tag: Франциско Креспо

Ирски стартап за вештачка интелигенција го ангажираше поранешниот директор за развој на Кока Кола

Ирскиот стартап за развој на вештачката интелигенција во малопродажни цели, Intouch.com соопшти дека го ангажирале Франциско Креспо, поранешен постар потпретседател ...