Tag: ХалкЕко

Се спојуваат модата и екологијата: ХалкЕко на Халкбанк претставува стилизирани еко торби и маици дизајнирани од Јована Филиповиќ

Општествено одговорниот проект „ХалкЕко“ на Халкбанк се проширува со ексклузивна колаборација за еко торби и маици дизајнирани од македонската дизајнерка ...

Министерството за економија го прогласи ХалкЕко проектот на Халкбанк за најдобар општествено одговорен проект во категоријата „однос со животната средина“

Проектот ХалкЕко на Халкбанк АД Скопје со кој се поттикнуваат здрави животни навики и грижа за природата, но и се ...