Tag: Хеленик Петролеум

Хеленик Петролеум ја заврши 2021 година со подобрени оперативни резултати и успешна имплементација на новата стратегија „Визија 2025“

Преку „Визија 2025“ Хеленик Петролеум прави стратешки исчекор кон одржлив раст и еколошка енергија Хеленик Петролеум ја заокружи 2021 година ...