Tag: ХоРеКа

Интервју со Влатко Ѓоргиевски од Атлантик Група: „Во ХоРеКа сегментот потрошувачите сé повеќе се ориентираат кон премиум брендови“

Маркетинг365 го имаше задоволството да разговара со Влатко Ѓоргиевски, директор на ХоРеКа сегментот во Атлантик Група за Македонија, со кого ...