Tag: хуманитарна организација

„Хуманоста е златен клуч која отвора многу срца“ – интервју со Тодор Стојчевски, одговорно лице за ПР на Лајонс Дистрикт 132

Маркетинг365 го имаше задоволството да разговара со Тодор Стојчевски, одговорно лице за односи со јавност на Лајонс Дистрикт 132. М365: ...