Tag: хумористична кампања

Учтивиот „избацивач“ на туристи – хумористична кампања на исландскиот авиопревозник Icelandair

Исландскиот авиопревозник Icelandair започна нова онлајн кампања насловена „The Polite Bouncer“ („Учтивиот избацивач“). Кампањата ги истакнува придобивките од уникатната понуда ...

Page 1 of 6 1 2 6