Tag: царина

Регионалната конференција за олеснување на трговијата ја преобликува соработката и интеграцијата на економиите на Западен Балкан во дигиталната ера

Царината и другите владини агенции во Западен Балкан ќе остварат уште поблиска соработка за искористување на потенцијалот на веќе воспоставените ...